comment
Porada
Data publikacji: 2007-06-25
Czy zapewniony pracownikowi lunch obniża dietę przysługującą mu w zagranicznej podróży służbowej
Nasz pracownik odbywający zagraniczną podróż służbową (został wysłany jako przedstawiciel firmy na międzynarodową konferencję) miał zapewnione śniadania w hotelu, w którym był zakwaterowany. Dodatkowo w ramach konferencji, która odbywała się codziennie w godz. od 9.00 do 17.00, uczestnicy mieli zapewniony lunch (od 13.00 do 14.00). Jak w takiej sytuacji rozliczyć się z pracownikiem? Czy należą mu się diety obniżone jedynie o śniadania, czy lunch także obniża dietę?
PROBLEM
Pozostało 85% treści
Chcesz uzyskać dostęp? Skorzystaj z bezpłatnego abonamentu
Pobierz pliki wydania
Zobacz także
-
keyboard_arrow_right
-
keyboard_arrow_right
-
keyboard_arrow_right
-
keyboard_arrow_right
-
keyboard_arrow_right
Książka